Slim Cycle: De hometrainer van Tell Sell (Review)

Kijk je overdag wel eens naar televisie? Grote kans dat je de Tell Sell hometrainer dan wel eens voorbij hebt zien komen. De Slim Cycle is een unieke hometrainer die door het merk Tell Sell onder meer via tv en internet verkocht wordt.

In deze Slim Cycle review vertellen we je graag alles over deze Tommy Teleshopping hometrainer.

Wat is de Tell Sell hometrainer precies?

slim_cycle_hometrainer

De Tell Sell hometrainer is een compacte hometrainer. Een hometrainer die je bovendien binnen een paar minuten om kunt toveren tot een ligfiets. Op deze manier geniet je van een effectieve én leuke training vanuit huis.

Bij aanschaf krijg je bovendien meerdere accessoires meegeleverd. Zo krijg je een touw meegeleverd dat je om het stuur van de Tell Sell hometrainer kunt koppelen. Met dit touw – een soort van weerstandsband – train je vervolgens tijdens het fietsen je armspieren. Ideaal!


De voordelen van de Slim Cycle

compact_slim_cycle
  • Compact: de Slim Cycle is één van de meest compacte hometrainers die wij ooit hebben gezien. Dankzij de compacte afmetingen geef je deze hometrainer moeiteloos een plekje in je woning.
  • Veelzijdig: de Slim Cycle is een hometrainer die je veelzijdig gebruikt. Zoals hierboven al aangegeven, tover je ‘m in een handomdraai om tot een ligfiets.
  • Makkelijk in gebruik: de Slim Cycle is één van de makkelijkste hometrainers die wij ooit uitgeprobeerd hebben. De hometrainer kent niet al te veel poespas, maar doet juist wat het moet doen.
  • Fijne ondersteuning: tijdens het fietsen geniet je op de Tell Sell Slim Cycle van de gewenste ondersteuning. Dit komt onder meer door de zachte rugleuning en de armgrepen aan beide zijkanten.
  • Met trainingscomputer: je zou het wellicht niet verwachten, maar de Slim Cycle hometrainer beschikt zelfs over een trainingscomputer. Op deze computer lees je onder meer het calorieverbruik, snelheid en trainingsafstand af.
  • Met instelbare weerstand: het is zélfs mogelijk om de weerstand naar wens in te stellen. Je hebt hierbij de keuze uit 8 weerstanden voor de trappers.

De nadelen van de Slim Cycle

  • Geen volwaardige hometrainer: de Slim Cycle is uiteraard geen volwaardige hometrainer. Je kunt op deze hometrainer prima trainen, maar je kunt niet (heel) intensief trainen.
  • Niet goedkoop: de Slim Cycle hometrainer is niet de goedkoopste hometrainer die wij gezien hebben. Voor het prijskaartje van déze hometrainer koop je ook een hometrainer van bijvoorbeeld VirtuFit.

Wat kost de Tell Sell Slim Cycle?

Voor de Tell Sell Slim Cycle betaal je 299,70 euro om precies te zijn. Dit klinkt als weinig geld, maar vergis je niet. Je kunt ook volwaardige hometrainers voor dit bedrag aanschaffen.

Is de hometrainer van Tell Sell aan te raden?

slim_cycle

Ja, wij kunnen de aanschaf van de Tell Sell hometrainer aanraden. De hometrainer is uniek, compact, veelzijdig inzetbaar en geheel naar wens te verstellen.

Het meest unieke hierbij is wellicht dat je de weerstand op/van de pedalen naar wens in kunt stellen.

Houd wel rekening met de toepassingen: het is geen geschikte hometrainer voor intensieve sporters.