Technogym hometrainer – Overzicht van het aanbod

Wil je in je sportschool een goede professionele hometrainer neerzetten? Dan is de kans groot dat je bij het merk Technogym uitkomt.

Dit merk is namelijk één van de betere merken in de wereld van professionele cardioapparaten.

Binnen het aanbod van Technogym vallen enkele dingen op. Zo zijn alle hometrainers van dit merk van een top kwaliteit, bieden alle varianten veel mogelijkheden en heb je behoorlijk veel keuze.

Aangezien het aanbod zo divers is, kun je altijd wel een geschikte Technogym hometrainer vinden.

Overzicht van het aanbod

Met het diverse aanbod richt Technogym zich op professionele gebruikers.

Hierbij kun je denken aan professionele sporters, maar ook aan de eigenaren van sportscholen. Om aan alle wensen van de professionele gebruikers te voldoen, heeft Technogym bewust voor een uitgebreid aanbod gekozen.

Ga je op zoek naar een geschikte Technogym hometrainer? Zorg er dan voor dat je heel scherp bent.

Dit merk biedt namelijk ook meerdere spinningfietsen onder de noemer ‘hometrainer’ aan. Tussen een hometrainer en een spinningfiets bestaan echter duidelijke verschillen, zoals je ongetwijfeld weet.

Ben je benieuwd wat voor in jouw sportschool de beste Technogym hometrainer is? Hieronder bespreken wij de verschillende modellen van Technogym.

Technogym Cycle

technogym_cycle_hometrainer

De Technogym Cycle is één van de meest comfortabele hometrainer. Zo is het zadel van deze hometrainer groot en zacht, waardoor de gebruikers van het nodige gemak genieten.

Tijdens het trainen op deze hometrainer kunnen de gebruikers bovendien heel veel kanten op. De hometrainer beschikt namelijk over meerdere trainingsprogramma’s.

Wat bij de Technogym Cycle echt uniek is, is het ontwerp. Zoals je op de foto al kunt zien, kun je als het ware door de hometrainer heen lopen. Dat zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier op en af kunt stappen.

Op de console van de Technogym Cycle hou je alle trainingsprestaties nauwkeurig bij. Mocht je nóg meer waarden en dergelijke willen meten, is dat mogelijk door hier een tablet op aan te sluiten.

Bekijk hier het huidige aanbod >>


Technogym Bike Personal

technogym_hometrainer_bike_personal

Technogym omschrijft de Bike Personal als een ‘high-end’ hometrainer.

Een hometrainer die qua ontwerp, qua mogelijkheden en qua onderdelen uniek is. Zo durft Technogym zelfs te stellen dat met deze hometrainer een nieuw icoon geboren is.

Bij de hometrainer valt in ieder geval direct het ontwerp op. Meerdere onderdelen zijn volledig glanzend, waardoor de uitstraling flitsend is.

Belangrijk bijkomend voordeel is dat dit een relatief compacte hometrainer is. Mocht je geen al te grote sportschool hebben, komt dit maar al te goed uit.

Ben je als professionele sporter op zoek naar een hoogwaardige hometrainer? Dan is ook dit een prima optie.

De hometrainer is niet al te groot, biedt veel trainingsmogelijkheden en is van een prima kwaliteit.

Wat ook super is, is dat je middels deze hometrainer contact legt met een ‘personal trainer’ op afstand. Deze personal trainer geeft op het scherm van de hometrainer aan wat je precies moet doen. Uniek en leuk!

Bekijk hier het huidige aanbod >>


Technogym Recline Personal

technogym_hometrainer_recline_personal

Wil je in je sportschool ook ligfietsen hebben staan? Of wil je thuis voor serieus gebruik een ligfiets kopen?

Dan sluit de Technogym Recline Personal mogelijk op je wensen aan. Dit is een geweldige combinatie van een ligfiets en een hometrainer.

Met deze hometrainer kun je veel kanten op. Je kunt op een aangename manier trainen, ondertussen naar een filmpje kijken en genieten van de lichamelijke beweging.

Daarnaast start je op deze hometrainer ook je eigen ‘wellness reis’. Schakel hiervoor de speakers in en laat je verrassen.

Bekijk hier het huidige aanbod >>


Technogym Artis Bike

technogym_hometrainer_artis_bike

De Artis Bike van Technogym is een veelzijdige en unieke hometrainer. Een hometrainer die een geweldige fietsbeleving aanbiedt, die van een prima kwaliteit is en die een fraai design heeft.

Volgens Technogym is dit méér dan een hometrainer. Je geniet op deze fiets van een perfecte balans tussen een heerlijke training en tussen een natuurlijk fietsgevoel.

Mocht je deze hometrainer in je sportschool neerzetten, zijn je klanten hier waarschijnlijk niet van af te slaan.

Bekijk hier het huidige aanbod >>


Technogym Excite Live Bike

technogym_hometrainer_excite_live_bike

De beste hometrainer. Dat is de manier waarop Technogym haar Excite Live Bike omschrijft.

Dit is niet zomaar een hometrainer, maar is een hometrainer die een volledig nieuwe wereld opent. Via het grote display is het met deze hometrainer namelijk mogelijk om allerlei legendarische ritten te maken.

Op de Technogym Excite Live Bike neemt de gebruiker een aangename houding aan. De rug is hierbij nagenoeg volledig recht, de benen worden flink gestrekt en de handen vallen perfect op het stuur.

Wat ook weer bij deze hometrainer van Technogym opvalt, is het doorloopontwerp. Je loopt zo door deze hometrainer heen, waardoor de op- en afstap bijzonder makkelijk is.

Ondertussen geniet je ook nog van het fraaie en compacte ontwerp.

Bekijk hier het huidige aanbod >>


Overige hometrainers van Technogym

Blijft het bij alleen deze hometrainers? Nee, zeker niet. Technogym heeft meerdere hometrainers in haar aanbod, maar wij hebben ons op bovenstaande varianten gericht.

Over de overige varianten willen wij je twee tips meegeven:

  • Doe goed onderzoek naar de hometrainer. Ga bijvoorbeeld goed na of het wel een hometrainer is of dat het een spinningfiets is. Hiervoor kun je het beste de website van Technogym raadplegen.
  • Check het aanbod bij Fitness24.nl. In het aanbod van Fitness24.nl vind je veel gebruikte hometrainers van Technogym. Deze hometrainers zijn bijvoorbeeld een paar jaartjes oud, maar zijn wel volledig nagelopen door de aanbieder. Dat deze hometrainers iets ouder zijn, is duidelijk aan het prijskaartje terug te zien.

Wat is voor jóu de beste Technogym hometrainer?

Dat je dit artikel aan het lezen bent, geeft aan dat je mogelijke interesse hebt. Mogelijke interesse om een nieuwe Technogym hometrainer aan te schaffen.

Voordat je de knoop door kunt hakken, moet je op tal van punten letten. Wat de belangrijkste aandachtspunten zijn, bespreken wij graag in het restant van dit artikel.

Toepassingsdoeleinden

Ten eerste moet je goed naar de toepassingsdoeleinden kijken.

Is de Technogym hometrainer voor in je sportschool bedoeld? Of wil je de Technogym hometrainer voor eigen professioneel gebruik aanschaffen?

Als je de hometrainer voor in je sportschool koopt, moet je je goed inleven in de gebruikers. Waar zijn zij naar op zoek? En welke hometrainer sluit het beste op die wensen aan?

Soort hometrainer & vormgeving

Binnen het aanbod van Technogym zijn meerdere soorten hometrainers te vinden.

Je kunt voor een standaard hometrainer kiezen, maar je kunt ook voor een combinatie van een ligfiets & hometrainer kiezen. Waar gaat je voorkeur naar uit?

Let hierbij ook heel goed op de vormgeving. Alle Technogym hometrainers zien er gelikt uit, waarbij sommige varianten echt een unieke vormgeving hebben.

Wij vinden zelf het ‘doorloopontwerp’ waanzinnig goed bedacht.

Mogelijkheden & functies

Doe bij de mogelijk interessante Technogym hometrainers goed onderzoek naar de mogelijkheden en functies.

Wat heeft de hometrainer precies te bieden? En sluit dit aan op de wensen die je hebt met betrekking tot je nieuwe hometrainer?

Budget

Voor een Technogym hometrainer moet je vrij diep in de buidel tasten.

Je hebt in het leven met weinig zekerheden te maken, maar dit is één van de weinige zekerheden. Bepaal daarom vooraf goed hoeveel geld je aan de hometrainer uit wilt geven.

Wil je graag geld besparen op de aanschaf van een hometrainer van Technogym?

Check dan het aanbod bij onze partner Fitness24.nl even. Bij Fitness24.nl vind je meerdere gebruikte Technogym hometrainers; deze zijn allemaal behoorlijk afgeprijsd.Ook interessant: