Slazenger hometrainer: Alles over de apparaten van dit merk

Ben je online een Slazenger hometrainer, een Slazenger speedbike of een Slazenger spinningfiets tegengekomen? Dan vraag je je wellicht nu af of de aanschaf van dit apparaat aan te raden is.

In dit artikel vertellen wij je graag alles over de apparaten van dit merk. Hierbij ligt de focus specifiek op de Slazenger hometrainers.

Over het merk Slazenger

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: Slazenger is vergane glorie. Lange tijd was dit een prima merk in de wereld van hometrainers, maar men heeft de stekker uit dit merk getrokken.

Op dit moment kun je dan ook géén Slazenger hometrainers meer nieuw kopen.

Waarom Slazenger geen hometrainers meer fabriceert? Daar durven/kunnen we geen uitspraken over doen.

Wat we wel opmerkelijk vinden, is dat dit merk wel nog veel andere sportartikelen aanbiedt.

Het merk Slazenger werd overigens al in 1881 opgericht. Dit is dan ook één van de oudste merken in de wereld van fitness, maar spijtig genoeg niet meer in de wereld van hometrainers.

Levert Slazenger nog nieuwe fitnessapparatuur?

Zoals hierboven al gesteld: Slazenger produceert géén nieuwe fitnesapparaten meer. Als je nu een Slazenger hometrainer aan wilt schaffen, kun je alleen nog voor een tweedehands variant kiezen.

Bij een tweedehands hometrainer moet je uiteraard met de nodige aandachtspunten rekening houden.

Welke hometrainers van Slazenger zijn tweedehands verkrijgbaar?

hometrainer_slazenger

Door de jaren heen heeft Slazenger veel hometrainers op de markt gebracht. Als je nu naar het tweedehands aanbod kijkt, kun je daardoor veel verschillende varianten tegenkomen.

Hierover adviseren wij je het volgende:

  • Kom je een tweedehands Slazenger hometrainer tegen? Doe dan goed onderzoek of even navraag over het typenummer. Via Google kun je vervolgens informatie over de betreffende Slazenger hometrainer vinden.

Is het aanschaffen van een tweedehands Slazenger hometrainer aan te raden?

Prijstechnisch is de aanschaf van een tweedehands Slazenger hometrainer aan te raden. Van zo’n hometrainer kun/mag je echter niet meer al te veel verwachten.

Dit heeft puur met de leeftijd van de hometrainers te maken. De Slazenger hometrainers zijn al enkele jaren oud, waardoor deze apparaten enigszins verouderd zijn. 

Tevens moet je goed rekening houden met de huidige kwaliteit.

Is de tweedehands aangeboden Slazenger hometrainer nog wel goed? Functioneert deze nog goed? Of zijn er wellicht al meerdere onderdelen aan vervanging toe?

Belangrijke vragen om even goed naar te kijken.

Wij adviseren je graag het volgende: zorg dat je heel kritisch bent. Als je een advertentie van een Slazenger hometrainer tegenkomt, moet je echt heel kritisch naar alle facetten kijken.

Stel ook zeker vragen aan de verkoper en vraag eventueel om extra foto’s.

Kun je nog onderdelen voor een Slazenger hometrainer kopen?

Wij hebben uitgebreid gezocht naar onderdelen voor Slazenger hometrainers. Uiteindelijk hebben we nergens onderdelen gevonden.

Mocht je huidige Slazenger hometrainer kapot zijn, kun je daarom beter voor een nieuwe/andere hometrainer kiezen.

Meer merken: