Reebok hometrainers – Het aanbod op een rijtje

Ben je op zoek naar een betaalbare hometrainer voor thuisgebruik? En wil je dat deze hometrainer de nodige trainingsmogelijkheden met zich mee brengt? Dan kun je eens kijken naar een hometrainer van Reebok.

De hometrainers van dit merk zijn nog niet al te populair, maar dit kan op korte termijn zomaar gaan veranderen. Het aanbod van Reebok is namelijk veelbelovend te noemen.

Het aanbod van Reebok

In het aanbod van Reebok vind je momenteel slechts twee hometrainers:

Deze twee hometrainers hebben enkele gemeenschappelijke kenmerken. Zo zijn beide hometrainers betaalbaar, zijn ze beide van prima kwaliteit en bieden ze beide de nodige mogelijkheden.

In onderstaande reviews vertellen we je graag iets meer over beide hometrainers van het merk Reebok.

Reebok GB-40 hometrainer

reebok_hometrainer_gb-40
Bekijk meer foto’s

De beste Reebok hometrainer; dat is naar onze mening de Reebok GB-40 hometrainer. Deze hometrainer kost slechts 379 euro, maar is opvallend goed. Wat we daarmee bedoelen? Nou, in onze ogen is dit een ideale hometrainer voor recreatief thuisgebruik.

Dit komt onder andere door de trainingsmogelijkheden. Deze hometrainer biedt standaard 4 trainingsprogramma’s aan, terwijl je ook uit 8 weerstandsniveaus kunt kiezen. Je stelt de weerstand handmatig in, waardoor je elke training zo zwaar kunt maken als je zelf maar wilt.

Tijdens het trainen valt het grote LCD display goed op. Op dit display zie je tal van waarden naar voren komen; de afstand, de tijd, je hartslag en het aantal verbruikte calorieën. Het feit dat je op dit display je hartslag af kunt meten, is te danken aan de hand puls sensoren. Met dank aan deze sensoren is het mogelijk om tijdens het trainen je hartslag te monitoren. Erg fijn en veilig.

Op de Reebok GB-40 hometrainer geniet je van het nodige comfort. Dit komt onder andere door alle instelmogelijkheden. Je kunt bij deze Reebok hometrainer het stuur, het zadel en de pedalen naar wens verstellen. Ideaal.

Wel moet je goed rekening met het maximaal belastbare gewicht houden. Deze hometrainer is namelijk alleen geschikt voor mensen die maximaal 110 kilogram wegen. Weeg je op dit moment zelf meer? Dan is de aanschaf van deze Reebok hometrainer niet aan te raden.

👍 Voordelen:

 • Groot LCD display
 • Inclusief hartslagmeting
 • Zadel, stuur en pedalen naar wens te verstellen
 • 4 trainingsprogramma’s en 8 weerstandsniveaus
 • Geweldige prijs-kwaliteitsverhouding
 • Ideaal voor de recreatieve fietser

👎 Nadelen:

 • Maximaal belastbaar gewicht van 110 kilogramReebok Zjet 430 hometrainer

reebok_hometrainer_zjet_430
Bekijk meer foto’s

Ook de andere Reebok hometrainer is volgens ons een interessante hometrainer. Net zoals bij de GB-40 hometrainer het geval is, is deze hometrainer uitsluitend voor thuisgebruik geschikt. Als je thuis deze hometrainer hebt staan, geniet je van de nodige voordelen.

Zo is het ideaal dat deze hometrainer een vliegwiel van 7 kilogram heeft. Dit vliegwiel zorgt ervoor dat je hele stabiele trapbewegingen kunt maken. Je zit hierdoor niet te shaken op de fiets, maar je zit erg stabiel. Dit komt uiteraard ook de kracht ten goede die je met je benen op de pedalen weet te leveren.

Ook bij deze Reebok hometrainer valt het grote display op. Reebok heeft hierbij voor een 5,5 inch LCD scherm gekozen, waarop je tal van waarden naar voren kunt laten komen. Via dit systeem is het ook mogelijk om een keuze tussen de trainingsprogramma’s en weerstandsniveaus te maken. Je kiest hierbij tussen drie programma’s en 8 weerstandsniveaus.

Op de Reebok Zjet 430 wordt tijdens het fietsen je hartslag gemonitord. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je handen op de puls sensoren te leggen. Overigens is het stuur in hoogte verstelbaar, waardoor je altijd een aangename houding aan weet te nemen.

Voor deze Reebok hometrainer betaal je nóg iets minder dan voor de Reebok GB-40. Wel is het goed om te weten dat je deze Reebok hometrainer zelf nog grotendeels in elkaar moet zetten. Als je deze hometrainer thuis geleverd krijgt, is de hometrainer voor slechts 50% gemonteerd. Trek in ieder geval de nodige tijd uit om deze Reebok hometrainer helemaal in elkaar te zetten.

👍 Voordelen:

 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
 • In hoogte verstelbaar stuur met hartslag sensoren
 • 5,5 inch LCD scherm
 • Biedt veel trainingsmogelijkheden
 • Vliegwiel van 7 kilogram

👎 Nadelen:

 • Voor 50% gemonteerd bij aflevering

Bekijk meer merken: