Rambler hometrainers: Alles wat je moet weten

Welke eisen stel jij aan je nieuwe hometrainer? Wil je dat de hometrainer compact is?

Wil je dat de hometrainer voordelig is? En hoeft de hometrainer qua specificaties niet al te bijzonder voor je te zijn?

Dan was de kans groot dat je in het verleden bij een Rambler hometrainer uitkwam. Spijtig genoeg lijkt dit merk uit het huidige aanbod verdwenen te zijn.

Over het merk Rambler

In het verleden was Rambler een gerenommeerde fabrikant.

Dit merk wist meerdere hometrainers op de markt te brengen, maar ook andere soorten fitnessapparaten. Op dit moment is er echter géén teken van leven meer van Rambler.

Zoek je via Google meer informatie op over dit merk? Je komt alleen informatie tegen over een gelijknamige zoekmachine, maar géén informatie meer over dit fitnessmerk. Dit doet ons vermoeden dat dit merk er helemaal mee gestopt is.

Het aanbod van Rambler

Rambler Hometrainer

In het verleden had Rambler een aardig aanbod van hometrainers. Binnen dit aanbod was één gemeenschappelijk kenmerk te vinden: alle hometrainers waren voordelig.

Mocht je in het verleden op zoek naar een goedkope hometrainer zijn gegaan, kwam je al snel bij een Rambler hometrainer uit.

Eén van de populairste hometrainers van dit merk was de RF602. Deze hometrainer werd in het verleden veelvuldig verkocht; deze variant wordt nu ook nog als tweedehands af en toe aangeboden.

Mocht je op zoek naar een goedkope hometrainer zijn, is dat mogelijk een optie voor je.

Leuk detail: in het verleden werden de hometrainers van Rambler ook bij/door Aldi verkocht. Een Aldi hometrainer was een hometrainer van dit merk, maar ook die samenwerking lijkt gestopt te zijn.

Wij hebben in ieder geval al langere tijd geen Rambler hometrainer meer gespot in de folders van Aldi. Daarnaast weten we ook dat Aldi op dit moment met andere merken samenwerkt op het gebied van hometrainers.

Een Rambler hometrainer tweedehands kopen

Rambler Hometrainer Marktplaats

Wil je graag een voordelige hometrainer aanschaffen? Als je via een online marktplaats op zoek naar een goedkope hometrainer gaat, kom je al snel meerdere varianten van Rambler tegen.

Deze hometrainers worden tegen interessante prijzen aangeboden, maar zijn wel behoorlijk verouderd.

Hoe dat laatste komt? Dat komt puur doordat de hometrainers van Rambler al behoorlijk oud zijn. In de afgelopen jaren zijn de ontwikkelingen bijzonder hard gegaan, waardoor deze hometrainers niet meer aan nieuwe hometrainers kunnen tippen.

Stel je hoge eisen aan je nieuwe hometrainer? Dan valt een tweedehands Rambler hometrainer direct af.

Stel je echter niet al te hoge eisen? Dan kan een Rambler hometrainer wél interessant zijn, ook vanwege het prijskaartje.

Mocht je een advertentie tegenkomen, raden wij je aan om kritisch te zijn. Om welk model van Rambler gaat het precies? Hoe oud is dat model? Hoe ziet het model er op de foto’s uit? En is de vraagprijs enigszins interessant?

Vraag gerust meer informatie en foto’s op bij de aanbieder; vragen staat vrij.

Rambler hometrainer onderdelen

Heb je enkele jaren geleden gekozen voor een Rambler hometrainer?

Dan maak je daar ongetwijfeld met veel plezier gebruik van. Mocht er onverhoopt iets kapot aan de hometrainer gaan, zit je wel met een uitdaging.

De onderdelen van de Rambler hometrainers zijn namelijk niet meer te koop. De enige mogelijkheid die je hebt, is om een andere hometrainer te kopen. Een defecte hometrainer traint immers alles behalve prettig.

Rambler hometrainer handleiding

Rambler Hometrainer Gebruikshandleiding

Heb je een tweedehands Rambler hometrainer gekocht? Vraag dan voor de zekerheid aan de verkoper na of hij/zij nog de handleiding heeft.

De handleidingen van de hometrainers van Rambler lijken ook van de aardbodem verdwenen te zijn.

Meer merken: