ProForm hometrainer; alle informatie over de hometrainers van dit merk

Ben je op zoek naar een geschikte hometrainer voor thuisgebruik? En ben je tijdens je zoektocht op een ProForm hometrainer uitgekomen?

Dat is goed voor te stellen. Dit merk heeft veel hometrainers uitgebracht en staat behoorlijk goed aangeschreven.

Is de aanschaf van een ProForm hometrainer aan te raden? En tussen welke ProForm hometrainers kun je op dit moment kiezen? Deze twee vragen staan centraal in dit artikel.

Over het merk ProForm

Het merk ProForm is één van de grotere fitnessmerken. Dit merk biedt niet alleen fitnessapparaten aan, maar ook allerlei hulpmiddelen.

Bovendien richt dit merk zich op allerlei soorten fitnessapparaten. In het aanbod zijn bijvoorbeeld roeimachines, hometrainers en loopbanden te vinden.

In de afgelopen jaren heeft ProForm een fraaie groei doorgemaakt. Dit merk is van origine een Amerikaans merk, maar heeft ook de overstap naar andere landen gemaakt.

Op dit moment is ProForm actief in Engeland, Frankrijk, Amerika, Australië en Canada.

Levert ProForm nog nieuwe hometrainers?

Het merk ProForm biedt nieuwe hometrainers aan, maar doet dit niet meer in ons land. Alleen in de hierboven genoemde landen worden de nieuwe hometrainers nog door ProForm aangeboden.

Kun je dan in ons land helemaal geen ProForm hometrainer meer aanschaffen? De enige mogelijkheid die je hebt, is om voor een tweedehands ProForm hometrainer te kiezen.

Of dit daadwerkelijk aan te raden is, lees je hieronder.

Welke hometrainers van ProForm zijn tweedehands verkrijgbaar?

hometrainer_pro-form

Het merk ProForm is jarenlang één van de beste merken in ons land geweest. Dit heeft in het verleden voor flinke verkoopcijfers gezorgd.

De kans dat je nu nog een tweedehands ProForm hometrainer aantreft, is daardoor vrij groot.

Kom je nou online een ProForm hometrainer tegen? Doe dan goed onderzoek naar het exacte typenummer.

Aan de hand van dit typenummer kun je via Google meer informatie over de hometrainer vinden.

Is het aanschaffen van een tweedehands ProForm hometrainer aan te raden?

Als je voor een tweedehands ProForm hometrainer kiest, geniet je van een prima prijs-kwaliteitsverhouding. De kwaliteit van deze hometrainers is over het algemeen prima, terwijl een tweedehands variant niet de hoofdprijs kost.

Wel moet je goed rekening houden met enkele aandachtspunten:

  • Verouderde modellen: doordat ProForm geen nieuwe hometrainers in ons land aanbiedt, zijn alle beschikbare hometrainers verouderd. Dit merk je aan onder meer de mogelijkheden en technologieën.
  • Mogelijk deels defect: de exacte staat van een gebruikte hometrainer is lastig in te schatten. Als je voor een ProForm tweedehands hometrainer kiest, bestaat de kans dat deze mogelijk al (deels) defect is.

Kun je nog onderdelen voor een ProForm hometrainer kopen?

Ben je op zoek naar onderdelen voor je ProForm hometrainer? Die zoektocht kun je zo snel mogelijk stop zetten; de onderdelen van deze hometrainers zijn simpelweg niet meer te vinden.

Heb je voor de aanschaf van een tweedehands ProForm hometrainer gekozen?

Dan raden wij je aan om via het internet op zoek naar een handleiding te gaan. Aan de hand van deze handleiding kun je de hometrainer naar wens monteren en instellen.


Hometrainer merken: