Domyos hometrainer: Zijn Decathlon hometrainers aan te raden?

Ben je online een interessante Domyos hometrainers tegengekomen? Of ben je in één van de Decathlon winkels een interessante hometrainer tegengekomen?

Dan wil je ongetwijfeld meer weten over de betreffende hometrainer. In dit artikel vertellen wij je graag alles over de hometrainers die je bij Decathlon kunt kopen.

Welke hometrainers vind je bij Decathlon?

Als je in het aanbod van Decathlon een kijkje neemt, zie je veel varianten naar voren komen. Op het moment dat wij dit artikel schrijven, zijn er maar liefst 149 hometrainers in het aanbod te vinden.

Hoe dit aanbod tot stand gekomen is? Dit aanbod is tot stand gekomen door samenwerkingen met andere partijen.

De zogeheten partners van Decathlon zijn namelijk in staat om hometrainers in de webshop van Decathlon aan te bieden.

Op dit moment gaat het onder meer om de volgende partners:

 • Fitwinkel
 • RSI Fitworld
 • Max Trader
 • NRG Fitness
 • Buffalo.nl
 • LifeSpan Fitness
 • Fitnessdigital
 • Fitness Apparaat Specialist

Welke merken hometrainers vind je bij Decathlon?

Binnen het aanbod van Decathlon vallen de Domyos hometrainers direct op. Dit is het eigen merk van Decathlon; uiteraard vind je hier de nodige varianten van in het aanbod.

In het aanbod zijn echter ook andere merken terug te vinden. Je kunt hierbij denken aan onder meer Skandika, VirtuFit, Christopeit, Tunturi, Lifespan, Kettler en Hammer.

Doordat er allerlei merken in het aanbod te vinden zijn, heb je in ieder geval voldoende keuze.

In de webshop van Decathlon kun je bovendien snel de gewenste hometrainer uitkiezen. Aan de linkerkant in de webshop vind je daar allerlei handige filters voor.

Domyos hometrainers

domyos_hometrainer_woodbike

In het aanbod van Decathlon maakt het merk Domyos de dienst uit. In het huidige aanbod zijn 10 hometrainers van dit merk te vinden.

Je kunt dit merk zien als het huismerk van Decathlon. Een Domyos hometrainer ga je dan ook niet bij andere partijen aantreffen.

Graag zetten we de verschillende Domyos hometrainers voor je op een rijtje:

 • Domyos Bike 900
 • Domyos Hometrainer 520
 • Domyos Essential
 • Domyos EB 120
 • Domyos Bike 140
 • Domyos EB Seat
 • Domyos Mini Bike
 • Domyos Woodbike
 • Domyos EB Fold

Zoals je kunt zien, biedt Domyos verschillende soorten hometrainers aan. Je kunt voor een heuse houten hometrainer kiezen, je kunt voor een heuse mini hometrainer kiezen en je kunt uit verschillende ‘normale’ hometrainers kiezen.


Onze mening over een Domyos hometrainer

Is de aanschaf van een Domyos hometrainer aan te raden? Ja, zeker. Een hometrainer van het huismerk van Decathlon is van een prima kwaliteit.

Ook is het een feit dat de hometrainers van dit merk voordelig geprijsd zijn.

Dat je uit meerdere varianten kunt kiezen, spreekt ons ook aan. Juist doordat het aanbod relatief divers is, kun je een prima vergelijking voor jezelf maken.

Hierbij raden wij je aan om goed op eventuele aanbiedingen te letten. De ervaring leert namelijk dat Decathlon wel eens met aanbiedingen op de Domyos hometrainers stunt.

Hoe verhoudt Domyos zich tot andere merken?

hometrainer_domyos

Als je op zoek naar een hometrainer voor thuisgebruik bent, heb je bijzonder veel keuze. Je kunt uit meerdere soorten hometrainers kiezen, maar ook uit meerdere merken.

Binnen dit aanbod vallen de Domyos hometrainers in positieve zin op. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze hometrainers is prima, terwijl het aanbod ook divers is.

Wil je graag echt intensief vanuit huis kunnen trainen? Dan doe je er verstandiger aan om naar een hometrainer van één van de andere merken te kijken.

De hometrainers van Domyos zijn qua trainingsmogelijkheden namelijk niet al te uitgebreid.

Tevens moet je rekening houden met het materiaalgebruik. Wat ons bij de Domyos hometrainers opviel, was dat er veelal voor plastic gekozen wordt.

Dit materiaal is een stuk gevoeliger ten opzichte van andere materialen. Veel andere merken kiezen wel voor andere materialen, waardoor de levensduur van andere hometrainers veelal beter is.

Voor wie zijn de Domyos hometrainers geschikt?

De hometrainers van Domyos zijn geschikt voor de recreatieve thuissporter. Mocht je graag intensiever willen trainen, kun je beter voor één van de andere merken kiezen.

Wil je het liefste zo min mogelijk geld uitgeven aan je nieuwe hometrainer? Dan is een Domyos hometrainer wel een ware aanrader.

De hometrainers van dit huismerk van Decathlon zijn van een prima kwaliteit, maar kosten dus zéker niet de hoofdprijs.

Hoe vind je de beste hometrainer bij Decathlon?

domyos_hometrainer_bike

Wil je graag vanuit huis kunnen sporten? En wil je dit graag op een aangename manier kunnen doen?

Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres.

Bij deze aanbieder kun je namelijk uit veel (soorten) hometrainers kiezen. Om binnen dit aanbod de juiste hometrainer uit te kiezen, raden wij je aan om op onderstaande criteria te letten:

 • Merk: ten eerste moet je goed kijken naar het merk van de hometrainer. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn de Domyos hometrainers aan te raden. Je kunt echter bij Decathlon uit nog veel meer merken kiezen.
 • Vliegwiel: ga goed na hoe zwaar het vliegwiel van de mogelijk geschikte hometrainer is. Des te zwaarder het vliegwiel is, des te meer mogelijkheden de hometrainer biedt.
 • Prijskaartje: in het aanbod van Decathlon valt de diversiteit wat betreft de prijskaartjes op. Voor een bedrag van 200 euro kun je uit veel hometrainers kiezen, terwijl je ook meer dan 2000 euro uit kunt geven. Bepaal voor jezelf hoeveel geld je maximaal uit wilt geven.
 • Trainingsmogelijkheden: bepaal voor jezelf op welke manier je wilt kunnen trainen. Aan de hand van je voorkeuren kun je vervolgens kijken naar de trainingsmogelijkheden. Des te meer trainingsmogelijkheden de hometrainer biedt, des te meer kansen je met de hometrainer op kunt.  

Een hometrainer bij Decathlon kopen

Heb je bij Decathlon een interessante hometrainer gevonden? Die kans is vrij groot.

Het aanbod is immers divers en het aanbod is interessant. Een hometrainer bij Decathlon kopen is wat ons betreft zeker aan te raden:

 • Je betaalt een marktconforme prijs bij Decathlon
 • Je bent van een prima service verzekerd, mocht er iets mis zijn met je hometrainer
 • Je kunt de hometrainer op twee manieren kopen: via de website of in één van de winkels. In de winkels kun je uiteraard de hometrainer ook eventjes uitproberen!
Relevante pagina’s: