Bremshey hometrainer – Wat kan je verwachten?

bremshey_hometrainer

Wie wel eens op zoek is geweest naar fitnessapparaten is waarschijnlijk wel in aanraking met het merk Tunturi. Een Bremshey hometrainer is een relatief nieuwe hometrainer voor cardio van het merk Bremshey, wat onderdeel is van Tunturi.

Momenteel worden ze nog maar beperkt verkocht, waardoor het nog een relatief onbekend product is. Toch staat Bremshey bekend om hun goede kwaliteit.

Daarom maak je in dit artikel kennis met de wereld van de Bremshey hometrainer. Zo kom je erachter wat je kan verwachten en kom je erachter of het de aankoop waard is.

Dit kun je verwachten

Laten we beginnen met kijken naar wat je onder andere kan verwachten van het product. Hieronder kom je achter enkele functies en specificaties van de hometrainer.

Strak ontwerp

Wanneer je een eerste blik werpt op een Bremshey hometrainer, valt het gelijk op dat je te maken hebt met een hometrainer van goede kwaliteit.

Zo is het gemaakt van duurzaam materiaal en beschikken de hometrainers over mooie LCD displays. Verder maken de apparaten gebruik van een magneet remsysteem en kan de weerstandsregeling handmatig ingesteld worden. Verder is het maximale gebruikersgewicht 135 kilogram.

Multigrip stuur

Ook het multigrip stuur moet zeker even worden benoemd bij deze kennismaking. Hiermee heb je tijdens jouw cardiotraining namelijk altijd een goede grip, ook al heb je hele bezwete handen.

Hartslagmeting

Het kan zijn dat je tijdens het sporten ook jouw hartslag in de gaten wilt houden en met de cardio hometrainer van Bremshey kan dat. Wanneer je het stuur goed vast hebt, kan je hartslag worden gemeten.

Een fijne ervaring

Met deze hometrainers is een fijne training gegarandeerd. Niet alleen blijf je hierdoor gemotiveerd, maar je zult hierdoor ook sneller resultaten boeken.

Je kan jouw ervaring personaliseren door bijvoorbeeld het ‘herstel hartslag programma’. Daarmee kan je een oefening volgen die speciaal op jouw lichaam afgesteld is.

Voordelen

Waarom zou je gaan voor een Bremshey hometrainer? Om dit te beantwoorden, maak je hieronder kennis met enkele voordelen van het product.

Doorbraak ergonomie

Door gebruikers bevestigd: met de Bremshey hometrainer heeft het merk een doorbraak te pakken in de ergonomie. Dit is te danken aan de instelbare console.

Voor vrijwel iedereen geschikt

Het grootste voordeel van deze cardio hometrainer is dat hij vrijwel geschikt is voor iedereen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij het lage instapmodel.

Verstelbaarheid

Je kan de cardio hometrainer verstellen naar wens. Zo kan het zadel bijvoorbeeld zowel verticaal als horizontaal versteld worden.

Erg handig voor een zo comfortabel mogelijke cardiotraining. Ook het permanente magneet remsysteem kan handmatig ingesteld worden.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Ben je nu geïnteresseerd in een Bremshey hometrainer voor cardio? Dan heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Daardoor kan je er altijd eentje vinden die bij jou past!

Conclusie

Hoewel de hometrainers van Bremshey nog erg beperkt worden verkocht op het moment, wordt de plank met dit product zeker niet misgeslagen.

Het multigrip stuur, de lage instap en het verstelbare zadel zijn slechts enkele voordelen van wat een Bremshey hometrainer jou kan bieden. Met dit apparaat blijf je sowieso gemotiveerd tijdens een cardiotraining.

Al met al is het dus een product dat meer dan voldoet aan de verwachtingen van een hometrainer. Mij zal het dan ook niets verbazen dat wanneer deze hometrainers meer beschikbaar komen, ze over de toonbank gaan vliegen.


Meer merken: