Hometrainer van de MediaMarkt

Verkoopt de MediaMarkt hometrainers? Je zou wellicht denken dat dit het geval is. MediaMarkt verkoopt immers heel veel elektronica producten.

Op dit moment verkoopt deze firma echter geen hometrainers. Lees snel verder voor de beste alternatieven.

Waarom verkoopt MediaMarkt geen hometrainers?

Het antwoord op deze vraag kunnen we niet met 100% zekerheid stellen.

Wat echter wel opvalt, is dat MediaMarkt ook geen andere fitnessapparaten aanbiedt. Het lijkt er dan ook op dat de firma deze niche helemaal links laat liggen.

Maar, het is hierbij ook opvallend dat MediaMarkt een categorie ‘Sport & Verzorging’ aanhoudt. In deze categorie vind je echter vooral verzorgingsproducten.

Gaat MediaMarkt in de toekomst wel hometrainers verkopen?

hometrainer_mediamarkt

Wij verwachten zelf van niet. De focus van MediaMarkt ligt immers op de elektronica producten.

Het feit dat MediaMarkt nu géén hometrainers aanbiedt, is wat dat betreft ook veelzeggend te noemen.

Op zich is het jammer dat MediaMarkt geen hometrainers aanbiedt. Deze firma heeft immers een goede naam opgebouwd en zou van schaalvoordelen kunnen genieten.

Ook zou het erg fijn zijn om een hometrainer in het echt te kunnen bekijken. Alleen al daarom zou MediaMarkt eigenlijk wel hometrainers aan moeten bieden. Althans; dat is onze bescheiden mening.

Waar kun je nu wel een hometrainer kopen?

hometrainer_kopen

Zou je op korte termijn graag een hometrainer willen kopen? Dan hoef je niet op MediaMarkt te wachten.

Je kunt veel beter kiezen voor één van de partijen die wel hometrainers verkoopt.

Hierbij kun je kiezen voor bijvoorbeeld fitnessspecialisten. Er zijn talloze winkels en webshops die alleen maar fitnessproducten aanbieden. In het assortiment van dergelijke partijen vind je voldoende hometrainers.

Je kunt echter ook een hometrainer bij een grote webshop kopen. Zo heb je bij bijvoorbeeld Bol.com, Fitwinkel, Betersport en Decathlon de keuze uit talloze hometrainers.

Waar je het beste een hometrainer kunt kopen? Dit hangt vooral van je eigen voorkeuren af. Hier kun je een lijst met alle geschikte winkels vinden.

En wat voor jou de beste hometrainer is, hangt ook van je eigen voorkeuren af. Zet daarom goed je wensen op een rijtje en check via onderstaande button direct het actuele aanbod: