Hometrainer kopen winkel: De beste hometrainer winkels

Wil je vanuit huis lekker in beweging komen? En wil je hierbij gericht aan je conditie, uithoudingsvermogen en/of vetverbranding kunnen werken?

Dan is de aanschaf van een goede hometrainer aan te raden.

Maar, waar kun je nou een goede hometrainer kopen? In ons land heb je gelukkig de keus uit meerdere hometrainer winkels.

Dit zijn winkels waarbij je uit de nodige hometrainers kunt kiezen en waarbij je van een prima service verzekerd bent.

Wat is de beste hometrainer winkel volgens ons? En welke andere hometrainer winkels zijn volgens ons de moeite waard?

Wij bespreken graag in dit artikel de beste aanbieders van hometrainers.

Fitwinkel

fitwinkel_hometrainer

Heb je interesse om een nieuwe hometrainer aan te schaffen?

Dan zit je hiervoor bij de webshop Fitwinkel.nl goed. In het aanbod van deze aanbieder vind je bijna 100 verschillende hometrainers.

Het fijne hierbij is dat Fitwinkel allerlei soorten hometrainers aanbiedt. Zo kun je kiezen voor professionele hometrainers, maar ook voor hometrainers voor thuisgebruik.

In het aanbod van Fitwinkel vind je bovendien hometrainers van allerlei merken.

Je kunt hierbij denken aan Spirit Fitness, VirtuFit, Flow Fitness, Life Fitness, Kettler, Tunturi, Schwinn en Toorx. Eigenlijk alle grote aanbieders van hometrainers zijn in het aanbod van Fitwinkel vertegenwoordigd.Betersport

betersport

Eén van de beste aanbieders van dit moment is Betersport. Deze firma biedt zo’n 30 hometrainers aan, werkt samen met verschillende modellen en is uitgegroeid tot een ware specialist.

Deze specialiteit is onder meer terug te zien aan de productbeschrijvingen. Alle hometrainers zijn in de webshop van Betersport van een duidelijke omschrijving voorzien, waardoor je een goede indruk van de hometrainer krijgt.

Met het uitgebreide aanbod richt Betersport zich op verschillende sporters. Zo kun je als intensieve thuissporter bij Betersport terecht, maar ook voor normaal thuisgebruik of voor semiprofessioneel gebruik.

Betersport werkt hiervoor samen met de volgende merken: FitBike, Gymost, Hammer Fitness, Kettler, Nautilus, Sole, Spirit en Xterra.Bol.com

Bol.com is zonder twijfel één van de grootste aanbieders van hometrainers. Als je naar het huidige aanbod kijkt, komen meer dan 450 hometrainers naar voren.

Dat Bol.com zóveel hometrainers aanbiedt, is te danken aan de samenwerkingsverbanden. Bol.com werkt met talloze grote merken samen, waardoor men in staat is om nagenoeg alle mogelijke hometrainers aan te bieden.

Onder meer Tunturi, VirtuFit, FitBike en Flow Fitness werken met Bol.com samen.

Wat bij Bol.com erg fijn is, is dat je van tal van filters gebruik kunt maken. Met deze filters geef je je voorkeuren door, waarna de webshop alleen nog de geschikte hometrainers weergeeft.

Aangezien je bij Bol.com uit zóveel hometrainers kunt kiezen, is de kans héél groot dat je snel een perfecte hometrainer vindt.

Geen geheel onbelangrijk detail: bij Bol.com ben je van een prima service verzekerd. De klantenservice functioneert prima, je krijgt de hometrainer snel thuisbezorgd en je kunt op tal van manieren betalen.

Uiteraard is het ook prettig dat Bol.com zo’n goede reputatie heeft.Fitnesskoerier.nl

fitnesskoerier_hometrainer_winkel

Voor het kopen van een hometrainer zit je ook bij Fitnesskoerier.nl goed. Deze webshop heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei fitnessapparaten.

Het gaat hierbij om krachtapparaten, om cardioapparaten en om allerlei toebehoren. Binnen het aanbod van cardioapparaten vallen de hometrainers direct op.

In totaal biedt Fitnesskoerier.nl bijna 50 verschillende hometrainers aan. Hierbij gaat het om hometrainers van bekende merken, zoals DKN, Hammer, Nautilus, Schwinn, Sole Fitness en Spirit Fitness. Opvallend is dat Fitnesskoerier.nl niet samenwerkt met bijvoorbeeld Tunturi of VirtuFit.

Wat ons bij Fitnesskoerier.nl aanspreekt, is de overzichtelijke website. Je navigeert makkelijk op de website, je maakt een snelle vergelijking en de hometrainers zijn van duidelijke omschrijvingen + foto’s voorzien.

Daarnaast is het fijn dat men af en toe met flinke kortingen op de proppen komt. Fitnessapparaat.nl

fitnessapparaat_hometrainer_winkel

Tot slot willen wij je kennis laten maken met Fitnessapparaat.nl. Net zoals Fitnesskoerier.nl richt deze webshop zich op tal van fitnessapparaten. Binnen dit aanbod vallen de hometrainers in positieve zin op.

Fitnessapparaat.nl biedt meer dan 90 verschillende hometrainers aan.

Het gaat hierbij uitsluitend om hometrainers van bekende A-merken. Hometrainers van Life Fitness, Flow Fitness, VirtuFit, Kettler en Schwinn maken onderdeel uit van dit aanbod.

Opvallend detail: Fitwinkel.nl en Fitnessapparaat.nl hebben hetzelfde aanbod en bijna dezelfde website. De gehele lay-out is hetzelfde, maar de kleuren zijn wel anders. Het doet ons in ieder geval vermoeden dat beide webshops onder dezelfde holding vallen.Coolblue

Ga je het liefste voor een grote en bekende aanbieder? Dan kun je bij Coolblue aankloppen. In het aanbod van Coolblue zijn bijna 40 verschillende hometrainers te vinden.

Coolblue werkt hiervoor samen met verschillende merken, zoals Assault Bike, Flow Fitness, Nautilus, Tunturi en VirtuFit.

Wat wij zelf ideaal vinden, is dat de hometrainers in verschillende categorieën onderverdeeld zijn: hometrainers voor senioren, hometrainer voor revalidatie, hometrainer ergometers en hometrainers voor afvallen zijn hier voorbeelden van.

Binnen de webshop van Coolblue kun je uiteraard ook kiezen voor de ‘Onze Keuze’ apparaten. Dit zijn de hometrainers die door Coolblue zelf als beste beoordeeld zijn.

Update: Coolblue is recentelijk gestopt met het verkopen van fitnessapparatuur, waaronder hometrainers.Wat is voor jou de beste hometrainer winkel?

Als je een nieuwe hometrainer gaat kopen, wil je uiteraard de juiste keuze maken. Daarbij is de keuze voor de hometrainer winkel óók van groot belang.

Om tot de juiste keuze te komen, zou je op tal van aandachtspunten moeten letten:

  • Aanbod: per aanbieder zou je goed naar het aanbod moeten kijken. Hoe divers is het aanbod? Van welke merken worden hometrainers aangeboden? En kun je een goede/uitgebreide vergelijking maken? 
  • Leveringsvoorwaarden: bij alle aanbieders zou je goed naar de leveringsvoorwaarden moeten kijken. Binnen welke termijn krijg je de hometrainer thuis geleverd? Hoeveel geld moet je voor de bezorging betalen? En hoe zit het met een eventuele retournering?
  • Prijzen: uiteraard is het ook verstandig om naar de prijzen te kijken. De winkels die wij hierboven besproken hebben, stunten af en toe in ieder geval met flinke kortingen. Interessant om in de gaten te houden dus!
  • Service: kijk per aanbieder goed van welke service je uit kunt gaan. Om hier een goede indruk van te krijgen, zou je de beoordelingen van andere klanten even door moeten nemen. Die beoordelingen geven vaak een reëel en eerlijk beeld van de service.Overige winkels:


Plaats een reactie