Welke hometrainers heeft Basic Fit?

Twijfel je enigszins om bij Basic Fit een abonnement af te sluiten? Maar wil je graag eerst weten wat voor cardioapparaten deze sportschool zoal te bieden heeft?

Wij zoomen in dit artikel volledig in op de hometrainers van Basic Fit.

Welke hometrainers heeft Basic Fit?

matrix logo

De hometrainers die je bij Basic Fit vindt, zijn hoofdzakelijk van het merk Matrix. Dit merk is afkomstig uit Azië en levert talloze cardio- en fitnesapparaten voor semiprofessioneel gebruik.

De hometrainers waar je bij Basic Fit op kunt sporten, zijn simpelweg prima te noemen.

Kun je dit zien als een professionele hometrainer? Ja, daar komt het in de basis wel op neer.

Basic Fit is namelijk niet voor de basismodellen van dit merk gedaan, maar juist voor de luxere modellen. Zo ben je met de hometrainers bij Basic Fit in staat om je hartslag te meten.

Beschikt elke Basic Fit vestiging over hometrainers? Ja, in elke Basic Fit vestiging vind je hometrainers. Dit heeft twee simpele redenen:

  • Het is één van de populairste cardioapparaten. Als een Basic Fit vestiging geen hometrainers zou hebben, zou dit een hoop klanten schelen. Er zijn namelijk veel klanten die graag op (alleen) een hometrainer trainen.
  • Het is een vrij simpel cardioapparaat. Dit maakt een hometrainer onder meer voor veel mensen geschikt. Veel krachtsporters gebruiken een hometrainer bijvoorbeeld om hun spieren warm te maken. Je kunt een hometrainer bij Basic Fit uiteraard ook gebruiken voor het verbranden van calorieën.

Hoe goed zijn de hometrainers van Basic Fit?

De hometrainers van Basic Fit zijn op zich prima te noemen. Het zijn niet de meest luxe of geavanceerde hometrainers, maar dat hoeft voor de Basic Fit sportscholen ook niet.

Bovendien is het goed om te weten dat je uit meerdere fietsen bij Basic Fit kunt kiezen. Je hoeft niet per se op een hometrainer te fietsen, aangezien je ook voor één van de vele spinningfietsen kunt kiezen.

Verder kun je ook nog trainen op een crosstrainer. Dat werkt uiteraard net iets anders, maar is een prima alternatief voor een hometrainer.


Plaats een reactie