Hometrainer van de AH: Wel of niet kopen?

Hou je de aanbiedingen van hometrainers een beetje in de gaten houden?

Dan doe je er verstandig aan om ook de hometrainers van Albert Heijn in de gaten te houden. Deze supermarktketen komt namelijk af en toe met interessante hometrainers op de proppen.

Biedt Albert Heijn vaak hometrainers aan?

Nee, dat is niet het geval. Slechts een paar keer in het jaar komt deze supermarktketen met een dergelijke aanbieding op de proppen.

Om op de hoogte van deze aanbiedingen te houden, raden wij je het volgende aan:

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief van AH: in de nieuwsbrief van deze supermarktketen staan de beste aanbiedingen. Grote kans dus dat men in deze nieuwsbrief er ook voor kiest om de hometrainers te benoemen.
  • Houd de website van de AH in de gaten: tevens kan het lonend zijn om de website van Albert Heijn in de gaten te houden. Grote kans dat Albert Heijn op haar website vroegtijdig uitspraken doet over komende hometrainers aanbiedingen.
  • Doe navraag bij de plaatselijke AH: je kunt er ook voor kiezen om even navraag te doen bij de plaatselijke Albert Heijn. De meeste supermarktmanagers weten precies welke aanbiedingen in de komende weken in de winkels komen.

Wat kun je van een hometrainer deal bij Albert Heijn verwachten?

hometrainer_kopen_albert_heijn

De hometrainers die door Albert Heijn aangeboden worden, zijn veelal van een prima kwaliteit. Albert Heijn werkt hiervoor samen met bekende merken, waaronder FitBike.

De FitBike Ride 5 (iPlus) werd bijvoorbeeld recentelijk nog door Albert Heijn aangeboden.

Wanneer kun je een hometrainer deal bij AH verwachten?

Hier kunnen we geen zinnige uitspraken over doen. De ervaring leert ons in ieder geval het volgende:

  • Albert Heijn stunt slechts een paar keer in het jaar met een deal: het is daarom aan te raden om voortdurend het aanbod goed in de gaten te houden.
  • Albert Heijn hanteert hier geen vast patroon voor: wij hebben geen vast ritme kunnen ontdekken in de hometrainer aanbiedingen bij Albert Heijn. 

Is het aan te raden om een hometrainer bij Albert Heijn aan te schaffen?

hometrainer_kopen_ah

Kom je een interessante hometrainer aanbieding bij Albert Heijn tegen? In dat geval is het zaak om zo snel mogelijk toe te slaan.

De ervaring leert namelijk dat Albert Heijn niet super veel hometrainers verkoopt. Je moet dus écht snel toehappen.

Verder is het zaak om goed onderzoek te doen naar de betreffende hometrainer. Voldoet de hometrainer aan je verwachtingen? Is de hometrainer van een A-merk?

En is de prijs van de hometrainer wel echt interessant? Stuk voor stuk belangrijke vragen om even goed onderzoek naar te doen.

Qua service heeft Albert Heijn uiteraard veel te bieden. Mocht er onverhoopt iets mis met de hometrainer zijn, kun je van de gewenste service uitgaan.

Bijkomend voordeel: je kunt de hometrainers zowel online als offline bij Albert Heijn aanschaffen. Je kunt deze hometrainers in de plaatselijke supermarkt aanschaffen, maar je kunt deze ook online bestellen.

Aandachtspunten

Op zich is het interessant om van een hometrainer aanbieding bij Albert Heijn te profiteren. Wij zijn echter van mening dat je ook met enkele aandachtspunten rekening moet houden:

  • Laat je niet alleen door de prijs leiden: uiteraard is het van groot belang dat de hometrainer van de gewenste kwaliteit is. Daarbij is het óók van belang dat de hometrainer aan je wensen voldoet. Laat je dus echt niet alleen door de prijs leiden.
  • Andere aanbieders stunten ook met aanbiedingen: bij enkele van onze partners vind je ook met enige regelmaat aanbiedingen. Bij onder meer Bol.com geniet je van regelmatig van interessante aanbiedingen. Wellicht is het beter om voor één van deze deals te kiezen in plaats van voor een deal bij Albert Heijn.
  • Doe goed onderzoek naar de hometrainer: kom je een interessante hometrainer bij AH tegen? Dan adviseren wij je om hier goed onderzoek naar te doen. Doe goed onderzoek naar het exacte model en naar de specificaties.
Relevante pagina’s: