Action hometrainer: Verkoopt Action hometrainers?

Ben je op zoek naar een goedkope hometrainer? Dan denk je mogelijk direct aan budgetketens zoals Action.

Dergelijke ketens bieden veel soorten producten tegen scherpe prijzen aan. Geldt dit ook voor hometrainers? Ja, dit geldt zeker voor hometrainers. Je kunt bij Action zelfs uit meerdere soorten hometrainers kiezen!

Wat voor hometrainers verkoopt Action?

inshape hometrainer

In het aanbod van Action vind je regelmatig hometrainers. Je moet hierbij echter wel met de hoge doorloopsnelheid rekening houden. Een hometrainer die vandaag aangeboden wordt, wordt waarschijnlijk volgende week niet meer aangeboden.

De meeste hometrainers die Action aanbiedt, zijn van het merk InShape. Dit is een merk dat zich vooral op goedkope hometrainers richt.

Mocht je een goedkope hometrainer aan willen schaffen, zit je daarom bij Action sowieso goed.

Om wat voor soort hometrainers het gaat, is dus lastig aan te geven. Het ene moment biedt Action helemaal geen hometrainers aan, terwijl je het andere moment uit twee hometrainers van InShape kunt kiezen.

Waar kun je de hometrainers van Action kopen?

De hometrainers van Action kun je veelal op twee plekken kopen:

  • In de vestigingen van Action. Je bent hierbij echter wel afhankelijk van het aanbod van de Action vestiging bij jou in de buurt. Ook moet je even goed kijken hoe je zo’n zware/grote hometrainer naar huis vervoert.
  • Online. In de webshop van Action vind je regelmatig ‘Alleen online’ aanbiedingen. Zoals dit al duidelijk aangeeft, kun je zo’n hometrainer dan alleen online bestellen. De hometrainer wordt vervolgens binnen 3 tot 5 werkdagen thuisbezorgd.

Hoe hou je het aanbod van Action in de gaten?

Zou je graag één van de hometrainers van Action willen kopen? Dan is het dus verstandig om het aanbod goed in de gaten te houden. Dat heeft puur met de hoge doorloopsnelheid te maken. 

Je kunt daarom het beste de website van Action in de gaten houden. In de website vind je altijd de actuele aanbiedingen, maar dus ook de ‘Alleen internet’ deals.

Veel van de hometrainers die aangeboden worden, zijn in de afgelopen periode ‘Alleen internet’ deals gebleken. Je kunt dus het beste de website van Action elke week checken.

Een andere optie die je hebt, is om de Action folders te checken. Ook in de folders tref je de hometrainers van Action aan, maar je moet dan wel heel snel toeslaan.

Mogelijk zijn de hometrainers bij de Action vestiging bij jou in de buurt al volledig uitverkocht.

Hoe is de kwaliteit van Action hometrainers?

De kwaliteit van de Action hometrainers kun je vergelijken met de Lidl hometrainers en Aldi hometrainers. Deze drie budgetketens richten zich namelijk op hetzelfde soort hometrainer:

  • Simpele hometrainers voor thuisgebruik. De hometrainers die je in het aanbod van Action aantreft, zijn stuk voor stuk eenvoudig en simpel te noemen. Dit maakt ze dan ook uiterst geschikt voor uitsluitend thuisgebruik.
  • Goedkope hometrainers. Als je een goedkope hometrainer wilt kopen, zit je bij deze drie ketens ook goed. Deze drie ketens richten zich namelijk puur op voordelig geprijsde artikelen.

Dit neemt niet weg dat de kwaliteit van de hometrainers van Action oké is. Je moet niet verwachten dat het de allerbeste varianten zijn, aangezien de prijs daar ook niet naar is.

Feit is wel dat je bij juist gebruik jarenlang op een Action hometrainer kunt trainen.

Wat kost een Action hometrainer?

Wat je voor een Action hometrainer moet betalen, is afhankelijk van de deal.

Voor sommige hometrainers betaal je net iets meer dan 100 euro, terwijl je voor andere hometrainers meer dan 150 euro moet betalen. Dit hangt echt volledig van de hometrainer en de exacte deal af.

Wat kun je van een Action hometrainer verwachten?

Van een Action hometrainer moet je vooral niet te veel verwachten. De hometrainer doet vooral wat ‘ie moet doen: jou de mogelijkheid bieden om thuis recreatief te fietsen.

Ben je echter op zoek naar speciale functies? Of wil je heel intensief kunnen trainen? Dan ben je beter uit bij één van de gespecialiseerde hometrainer winkels.

Bij die winkels vind je hometrainers die geschikt voor het serieuzere gebruik zijn.

Is een Action hometrainer aan te raden?

Wil je zo min mogelijk geld aan je nieuwe hometrainer uitgeven? Wil je thuis op een recreatieve en simpele manier kunnen trainen? Stel je niet te veel eisen aan je nieuwe hometrainer? Als je op deze drie vragen ‘ja’ kunt beantwoorden, is een Action hometrainer inderdaad aan te raden.

Beantwoord je één van deze vragen met ‘nee’? Ga dan op zoek naar duurdere hometrainer bij een gespecialiseerde hometrainer winkel.


1 gedachte over “Action hometrainer: Verkoopt Action hometrainers?”

  1. Ik heb een hometrainer van de Action ben er ontzettend blij mee en zou er niet meer zonder kunnen..Ik vindt hem echt super goed..Action dankjewel ☺️

    Beantwoorden

Plaats een reactie